torsdag 25 augusti 2011

back 2 hell.

Tiden rinner ivag, och ikvall ar det dags att hoppa pa taget till Brisbane for att sedan ta en buss ut i ingenmansland, oknen, helvetet aven kallat St George. Ser inte framemot att ga tillbaka till farmen, men jag langtar dock efter min sista dag sa det ar lika bra att tjuren vid hornen.
Tankte beratta for er att jag blev erbjuden av en farmare som kunde skriva ner dagar pa mig, dvs skriva att jag jobba alla 88 dagar hos honom. Frestande? Otroligt och det har overvagts, men jag kan inte, dum nog som jag ar.
Man lar sig av sina misstag, sist nar jag forlitade mig pa nagon om visum gick det inte sa bra, och aven om jag inte skulle blivit pakommen har om visumet heller sa vill jag anda gora ratt for mig. For jag vet att det kommer kanns sa mycket battre att ha jobbat dessa dagarna och fa visumet i handen.

Naval, mina dagar har i Coffs Harbour har varit underbara, lite fest, mycket film & somn, gym, bubbelpool, promenader pa stranden och oversvamningar...

Nu sa ska jag gora mig i ordning, packa ihop det sista, sedan har jag ett mote med min taxagent, jepps fint ska det vara, hade namligen tankt fa tillbaka jatte mycket skattepengar fran detta land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar