söndag 24 juli 2011

Hollywood? Nä, Heywood.

Efter allt resande är jag nu i staten Victoria, utanför Portland i en liten by som heter Heywood. jag bor i på en campingplats skulle man väl kunna säga. Husvagnar med tillhörande hus?!
Det är jag, bossen och 16 andra backpackers från Italien, Irland, England och Frankrike. Bor med en tjej från Dublin, hennes dialekt kan vara något av det sjukaste jag varit med om. Men jag har det bra. Det regnar lite för mycket och är alldeles för kallt. Börjar jobba imorgon och jobbet varar bara en vecka framåt sedan är det uppehåll två veckor sen drar det igång i St George igen.
Hade jag vetat detta innan så hade jag planerat min vistelse i Sverige lite bättre och förmodligen inte kommit tillbaka förrän det drar i gång i St George.

Idag har vi varit lediga och jag och en gammal grek (yes ni läste rätt) åkte in till Portland för att handla mat. Vi var i tre olika mataffärer, och jag har veckohandlat för första gången i mitt liv. Fråga mig inte vad jag handlade bara.

Sedan tog han mig ner till hamnen för att visa mig vad alla fiskare dragit med sig in, såg bland annat ett jäkla stort hajhuvud. Sedan simmade massa sälar i hamnen som hoppades på att få lite rester. Mkt trevligt faktiskt.

Annars idag har jag bara kommit i ordning, varit ute på en power walk, ätit italiensk lasagne som tillagats i två dagar(!) som varit något av det godaste.
Nu kollar vi bara film, ska försöka sova snart, somnade ju dock inte förrän halv sju imorse så vi får väl se hur denna tidsskillnaden behandlar mig ikväll.

1 kommentar:

  1. Då är du tillbaka igen. Det var så roligt att springa på dig på stan! Du var lika fin som alltid och på ett sådant där sätt som bara Emelie kan. Roligt att jag stod och kollade in den "fräsiga" tjejen i butiken och så var det du. Lev väl och må väl! Kram<3

    SvaraRadera