torsdag 18 augusti 2011

Coffs Harbour...

...även kallat huvustaden av droger i Australien.
Äntligen är jag på östkusten igen och nu känns det att man är i Australien igen. Senaste tiden har det känts som att jag befunnit mig i Irland, inget fel med det, ska defenitivt besöka min nyfunna vänner när jag är klar här. Men nu bor vi hos Louise farbror precis vid stranden, helt fantastiskt, vädret är dock fortfarande drygt eftersom det fortfarande är "vinter" här, men så fort solen kikar fram är det vi som ligger i en solstol hur kallt det än är.

Så himla skönt med semester, mesta dels för att kunna vila armar och händer, tror jag har förstört min axel totalt. Väntar på att jobb ska bli klart i St George så jag kan åka dit igen. Med min stressande själ är det svårt att koppla av när jag mest av allt bara vill få detta överstökat så att jag kan återgå till min drömvärld igen. Så förhoppningsvis åker jag till St George nästa vecka och gör klart mina 38 dagar, som det ser ut nu vill säga. Haha.

Saknar mina nära och kära något otroligt <3

1 kommentar:

  1. Snart är din drömvärld tillbaks! Du måste bara detta sen... Förstår om du saknar dina nära & kära och det är med al säkerhet ömsesidigt och samtidigt önskar alla helt säkert dig framgång i livet. Kanske har du hittat ett land som vill ge dig ro, trygghet, framgång, utmaningar och glädje en tid i alla fall. Kram<3

    SvaraRadera