onsdag 9 november 2011

det är alldeles för lätt

Livet här är bekymmersfritt, igår gick jag, Sophie, Emelie och Julia ner till en annan strand och käkade pannkakor till frukost. Senare blev det lite surfande med tjejerna vilket kanske inte gick så himla bra men kul. Eftermiddagen spenderades framför the Hills när regnet öste ner.


Idag är jag ledig och jag har druckit mitt morgonkaffe på balkongen, ätit ägg och lyssnat på Jack Johnsson. Klockan är bara morgon och snart ska jag och Em ut och powerwalka längs stranden. I eftermiddag har jag en jobbintervju, eftersom jag redan har ett jobb så är jag inte alls nervös, jag får se vad det är för något, kanske blir det ett extra jobb, trivs dock bra där jag är nu och lönen är bra, men lite extra pengar kan väl aldrig skada.


Livet är alldeles för bra för att vara sant, man tar varje dag som den kommer och det är med ett leende på läpparna.

1 kommentar:

  1. Sitter med ett leende på läpparna och läser om ditt fantastiska liv! Du är så målmedveten och idog så det är du mycket väl värd! Bra betyg av en lärare, va?

    Så vacker som du var på fotot på FB och dina ögon som strålade som tindrande stjärnor. Är inte det ett bevis på lycka och glädje så vet jag inte hur det ska se ut...

    Du förstår att det du gör är så annorlunda och modigt! Kram & ett SMILE!

    SvaraRadera