onsdag 4 januari 2012

twenty eleven

Skulle jag sammanfatta detta aret med ett ord sa skulle det nog bli aventyr.
Fram till maj jobbade jag pa Hamilton Island och mina 6 manader dar har varit nagot ut over det vanliga. Att aka dit var ett av dom basta besluten jag nagonsin gjort. 2011 akte jag aven till ett nytt land, en ny plats, med nya vanner, Bali. Vilket paradis. Efter ha levt i en drombubbla var det dags att spracka den och aka till the outback i Australien for att jobba pa en vingard. Nu i efterhand kan jag se det som nagot positivt, men da, jag har nog aldrig varit sa nara helvetet som da. Det lugnet, den tystnaden, jobbet, inget att gora, allt. Det var nagot av det varsta jag varit med om aven om jag har nagra fina minnen darifran... Men jag fick tid att tanka, i massor och jag tror det var bra for mig i efterhand. 2011 akte jag aven hem pa semester i en manad, framst for att bocka av en sak pa min att gora lista, namligen Roskilde festival med min basta van for att leva som grisar i en vecka och se varldens basta band Kings of Leon.
I oktober flyttade jag till Manly och kande for forsta gangen att har kan jag se mig sjalv bo. Haftig och skramande kansla. Och har ar jag fortfarande, har lart kanna nagra helt fantastiska manniskor, det gar bra pa mitt jobb och jag lever livet. 2011 avslutades pa basta satt med min bff vid min sida, julfirande och nyar som bara blev galet som det alltid blir nar vi ar tillsammans.

Nu ar vi inne pa 2012 och enligt vissa vart sista ar har pa jorden. Jag tror iaf att det kommer bli ett bra ar, nyheter pa jobbfronten, festivaler, resor ar redan inbokat, den standiga fragan om vad det ska bli av en spokar fortfarande men sa lange jag trivs med mitt liv nu ser jag ingen anledning till att andra nagot forran mitt visum borjar rinna ut och det ar dags att ta sig en tankare...

Jag har iaf beslutat mig for att inte ha nagon aldersnoja, att tiden bara gar och att man borjar bli gammal och gra. Istallet ser jag det som sa att for varje ar som gar far man fler erfarenheter, man far ser mer och uppleva mer och jag tror att livet bara blir battre och battre for vart ar som gar. Jag forsoker iaf intala mig sjalv det. God fortsattning pa er alla!!!

1 kommentar:

  1. Tack det samma! Vilket underbart år du har haft. Blir så glad av att läsa att du hela tiden tar för dig och ordnar nya arbeten. Du är fantastiskt kreativ med ditt liv. Gläds också åt att du hade en bra jul och nyårshelg med din bästis. Var inte rädd för att bli äldre. Gammal är du inte för det är kanske jag i så fall... Men ju mer erfarenhet man får av livet, det leder till ett annat lugn. Det blir lättare att fatta kloka beslut och inse vad som är viktigt för en i livet. Jag är helt säker på och vet att du har långt kvar till 30 men att du då kommer tacka din lyckliga stjärna för att du unnade dig själv det här äventyret. Visst kan man sakna sin familj och sina nära men Landskrona är ingen metropol precis utan passar bra att ha som en semesterort på sommaren. Ta hand om dig! Kram!

    SvaraRadera