söndag 2 januari 2011

Update?

God fortsattning allesammans.

Long time no see, vart ska jag borja med min uppdatering?
Jag jobbar pa som vanligt och det kanns battre och battre for varje dag som gar. Jag har flyttat ut fran mitt gamla rum och flyttat in med Libby, mycket battre, vi har dessutom havsutsikt. Mycket skojsigheter har hant och jag har traffat underbara manniskor. Julen var jag ledig och det var massa fest. Jobbade till 22.30 pa nyar och fick ihop over 1000kr i dricks fran mina bord, katjing. Efter jobb snabbade vi oss hem for att gora oss redo for gatufesten har, livebandet kan ha varit nagot av det basta, det regnade men ingen brydde sig, alla hoppade rundor som i Mamma Mia filmen nar det blir en sprica i marken, vet ni? hahahaha.
Sag inte mycket av fyrverkerierna men det kan ju kvitta, hade iaf en av dom basta nyarsaftona. Festen slutade inte forran tidig morgon och jag borjade jobba sju dagen efter. Hall i hatten vad jag madde, livradd over att dom skulle komma och gora alkoholtest vilket brukar handa har, forran aret fick 40 st sparken pga det.

Annars, livet har gar inte riktigt att beskriva, planen var att jag skulle ta mig vidare i mars, men jag har bestamt mig for att stanna har tills jag inte far langre, dvs nar kontraktet gar ut eftersom jag bara far vara pa samma arbetsplats i 6 manader. Sa till maj kommer jag vara har. Sen far jag se helt enkelt hur det blir med allt.
Bali ar dessutom ocksa bokat, 4-12 februari. Den resan kommer bli galen, och det basta av allt ar att jag far betald semester. Wohooo.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, kommer nog pa mer snart. En sak ar saker, 2011 kommer bli mitt basta ar!!!

2 kommentarer:

  1. God förtsättning Emelie!
    Skoj att du har börjat blogga igen så jag kan följa ditt äventyr. Känns skönt att höra att du trivs och festar på. Hoppas av hela mitt hjärta att du får ett magiskt 2011! Vem vet, kanske innehåller det inte bara jobb, nöje, äventyr och erfarenheter utan jag tror även att den stora kärleken kommer på besök till dig! Kram<3

    SvaraRadera
  2. Nina fina Ballerina2 januari 2011 12:42

    2011 är året tror jag också!!! =) miss you love. Puss mysigt att få prata lite med dig idag... har ännu mer att berätta egentligen men det kommer jag alltid på efteråt....

    SvaraRadera