onsdag 9 mars 2011

HÅLL I HATTEN

Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag. Utan underdrift och överdrift. Så många dagar har jag festat i rad nu. Illa så det står härliga till, inte har jag varit ledig heller utan upp 6 varje morgon med ynka 4 timmars sömn om ens det. Så idag när jag jobbar 07-22 känner jag hur kropp och knopp skriker efter vila. Man är ju inte 20 längre... Men kul har jag haft iaf, och det är ju väl det.
Så ikväll när jag slutar så ska jag bara ta det lugnt, jobbar trippelpass imorgon också och resten av veckan... En vecka här börjar inte en måndag utan det är onsdag till onsdag för det är så vi får betalt varje vecka. Nåväl, Back to work.

Förresten fick jag reda på idag att jag blivit nominerad till pris för mitt arbete här, haha, så på fredag ska det delas ut priser, 3 från mitt jobb har blivit nominerade, jag och två av dom jag umgås mest med här, cooolt. Borde faktiskt känna mig lite stolt med tanke på hur många som jobbar på mitt ställe och med tanke på hur stort företaget är.
SÅ hårt arbete lönar sig alltid.

3 kommentarer:

  1. Vet fan inte hur detta funkar med att kommentera, För gammal kanske!! Good on you girl. Plattan i mattan!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till nomineringen! Håller tummarna för dig! Skönt når man får uppmärksamhet för allt engagemang man lägger ner. Men var rädd om dig för du är ju trots allt inte 20 längre!!! HIHI! Du är för rolig! Jag tror du orkar att leva och njuta som om varje dag vore den sista! Kram<2

    SvaraRadera
  3. GUD VAD KUL! Det förtjänar du med all rätt älskade du! Jag håller tummarna och tror att du vinner! Imorgon ska vi hem till din söta och underbara syster och fira henne, hoppas på hörs på Skype ;) LOVE

    SvaraRadera