onsdag 23 mars 2011

time for a change

Så idag hade jag äntligen en ledig dag. Vaknade upp med ett bankande huvud (Personalbaren igår fick mig att dra ut på svängarna och tydligen, vad jag fått höra idag så var jag kvällens underhållning), tog två ipren och sprang ner till stranden. Vädret har varit helt underbart idag och äntligen har jag fått lite bränna igen. Sist jag var på stranden eller poolen var innan vi åkte till Bali, så nästan två månader. Sinnes.

Sen i måndags har jag även lyckats besöka gymmet 4 ggr. Spinning, styrka, body jam och body attack. Mår redan så himla mycket bättre i knopp och kropp.
Jag har beslutat mig för att dra ner 5-10 timmars jobb i veckan, sedan jag kom hit har jag jobbat som en dåre, vilket resulterar i att man inte har någon tid att ta hand om sig själv, utan bara blivit gå ut så fort man fått möjligheten för att socialisera och sovit 5 h i snitt. Jag vill inte se ut som 40 när jag är 25, så nu jäklar är det dags för ändring.

Men ja ni som känner mig vet att jag älskar att gå ut nykter som onykter, så jag ska inte bli allt för tråkig :)
Nu blir det bingen, jobb imorgon kl 7 igen. Can't wait.

TACK så himla mycket för dom fina orden du skrivit om mig i din blogg Jeanette. Värmer något otroligt. www.mrsjeanette.blogspot.com

1 kommentar:

  1. Det är inga tomma ord, utan med innehåll! Jag menar det jag skrev och gjorde det för att jag beundrar dig! Var hemma hos din mamma igår och tittade in i ditt rum som visar din personlighet till fullo. Fick också chansen att se din fina tavla i verkligheten! Du är verkligen speciell, på ett bra sätt! Kram<3

    SvaraRadera