onsdag 27 april 2011

24 h later

Jag lever knappt efter campingen. Vi kom dit 5 på eftermiddagen, slog upp våra tält (inte vi för vi hade ett vindskydd så klart), knäckte första ölen och kände oss väldigt nöjda med livet. En timme senare, inte så nöjda.

Himlen öppnade sig och världens storm drog över. Ingen hade regnjackor och knappt några tjocktröjor. Vi skyddade oss bakom några paraply innan vi fick upp något sånär skydd över oss så vi alla kunde sitta tillsammans. Eftersom båten tillbaka inte skulle komma förrän 15 h senare visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta. Och det enda sättet att överleva det dygnet var genom att bli dyngrak. Regnet slutade aldrig men är man redan genomsur så går inte att bli mycket blötare så vi sjöng till musik, dansade runt lägerelden och skrattade åt hela situationen. Natten slutade med att jag, Ebony och Kate låg som en stor sked för att hålla oss något sånär varma, gick så där och inte mkt sömn blev det heller eftersom vi sov på stranden och vårt vindskydd föll ihop totalt. Haha vilket dygn.

Efter lite frukost och varm dusch imorse däckade vi gott och jag vaknade inte förrän sen eftermiddag. Gick hem till Laura som lagade god mat, sedan spelade vi lite biljard och drack vin. Gick på en fest med 30 koreaner (vilka underbara människor, mitt nästa resemål är numera sydkorea) och avslutade kvällen med Mouline Rouge, glass och Eb.

Älska livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar