söndag 15 maj 2011

better together

Så nu har jag befunnit mig i Sydneys kretsar i fyra dagar och gissa vem som har vinter nu, det är svinkallt här.

Jag grät som en liten flicka bakom mina solglasögon hela vägen ner här, men så fort jag såg Sydney skyskrapor tappade jag hakan, så himla vackert. Ebony mötte upp mig på flygplatsen sedan körde vi runt i cirklar mitt i city innan vi hittade vårt hotell. Efter en god middag nere i Darling Harbor och en pubrunda däckade jag fint.
I fredags var jag på en jobbintervju som mer liknade en idolantagning, galet mycket folk och en fyra timmars väntan. Haha.
Därefter körde vi två timmar norrut till Ebs hemstad, Saratoga, liten söt by och världens coolaste hippiehus. På kvällen gick vi ut till stans nattklubb haha, trevligt värre. Vår lördag och söndag har bestått av fotboll, eb har 4 brödrar och det är underbart att ta del av deras familjeliv här.
Imorse körde vi in till Terrigal, min favoritplats här i Centralcoast än så länge, underbar strand med söta resturanger och fik, för frukost med några släktingar, sedan mer fotboll och ikväll har vi varit på bio och blivit stoppade av polisen ;)

Imorgon ska jag ta tåget in till stan igen, har en lägenhetsvisning och några jobb att kolla upp. Annars suger musten ur mig över att jag måste lämna om 6 månader, jag vill inte bo på en farm och jobba i tre månader för att kunna få ett års visum till. Jag vill bara stanna och kanske åka tillbaka till Hammo som jag saknar något otroligt om jag vill så. Jag har aldrig mått så bra och känt mig så hemma som jag gör nu. Dumma visum.

2 kommentarer:

  1. Roligt att höra att du är framme i Sydney. Försök att ta en dag eller en minut i sänder och passa på att njut av livet. För oss här hemma som har vardag är det spännande att följa dig och hur du verkligen förverkligar dina drömmar! Håller tummarna för lägenhet och arbete! Kram<3

    SvaraRadera
  2. När jag läser det här önskar jag att jag kunde trolla med fingrarna och ordna ett visum åt dig som låter dig stanna precis så länge du vill! Jag blir glad när du är så här lycklig.
    <3
    Puss från JP

    SvaraRadera