söndag 14 november 2010

Hamilton Island

Jag har tappat all kontorll på dagarna, helt plötsligt är det söndag kväll här och jag har varit här i 6 dagar, jag har även festat 4 av dem. Drack vin och pratade om livet till kl sex imorse vilket resulterade i att jag vaknade tre idag, tittar ut och solen skiner, första gången solen tittar fram på riktigt sen jag kom hit, har hängt vid poolen som är för alla som jobbar här på ön hela dagen. Väldigt trevligt.
Vi skulle gått ut ikväll också och lyssnat på något band men vi kom inte så långt, istället har vi hängt i ett rum. Livet här går inte att beskriva. Tanken på hur min söndag hade sett ut om jag varit hemma jämfört med min dag idag får mig att aldrig vilja komma tillbaka.

Det har varit tidiga morgonar(hur det nu stavas) och sena nätter. Börjat jobba sju varje dag och jag har lyckats komma upp utan problem, även om jag varit ute. Peppar peppar. Jag tror jag sov tillräckligt hemma för tio år framåt?
Vi har haft "induction" två dagar och har en på tisdag också. Massa föreläsningar och en massa att tänka på och komma ihåg. Ingen ipod eller telefon när man går till jobb, vara ombytt innan man går till jobb, får bara äta på vissa ställen, inte hänga med gäster osv.

Jag hatar alla äckeldjur här, vad tusan är en "possom"? trodde det var en katt första gången jag stötte på en, men sen kom jag på att jag är i Australien... Vidriga djur är det iaf och dom skrämmer livet ur mig, jag tänker inte ens lägga ner tid på att googla skiten så mycket hatar jag denna varelse. Min rumskompis är från Australien och hon har lektioner med mig varje dag om vila djur som är farliga och vilka jag inte ens behöver bry mig om.

Jag har jobbat tre pass och igår var mitt första utan att gå med någon utan hade en egen sektion i resturangen själv. Kunde inte fått en bättre start utan fullkomligt älskade det. Att jag börjar fem på morgonen på onsdag vill jag inte ens tänka på dock, vem ber om roomservice fem på morgonen? :O

Imorgon på min day off så ska jag åka över till fastlandet, rättare sagt Airlie Beach, måste köpa täcke bla haha, ser fram emot att se lite av det Australien jag vill se, det är underbart här och allt ser ut som ett vykort men det hade lika gärna kunnat vara i Thailand här om det inte var för människorna.

vetisören vad jag skrivit om egentligen, lite smått full om jag ska vara ärlig men jag måste ju uppdatera er med någon eftersom det var ett tag sen. Nu ska jag forsätta äta chips som får stå för frukost, middag, lunch och sedan knacka på hos grannen.

xx.

1 kommentar:

  1. Verkar som du kommit igång med både jobb och festande. Gulligt att du tänker på alla dina läsare och tar dig tid att skriva, om än lite mysigt berusad... Önskar dig en fantastisk dag och hoppas du hittar ett stort täcke att svepa in dig i så du slipper tänka på alla kryp. Du är på helt rätt plats nu istället för hemma i iskalla Sverige! Var rädd om dig, du makalösa tjej!<3

    SvaraRadera