lördag 6 november 2010

Maxiklänningarnas land, jag kan känna mig hemma!

28 timmar senare är jag äntligen framme i Brisbane, trodde aldrig jag skulle komma hit, men skam den som ger sig.

Allt kom som en käftsmäll på Kastrup när jag checkade in min väska, all luft tog slut, alldeles för mycket känslor som vill komma ut på samma gång. Jobbigt som fan att säga "hej då" till alla.

Resan ner gick bra, satt mellan två tyska damer från Frankurt till Singapore, så där kul, men sista flygturen hade jag en hel rad för mig själv så äntligen blev det lite sömn. Tidsskillnaden har inte riktigt kommit ifatt mig än. Peppar peppar...

Landade sju imorse, nervös som en bäver för att gå igenom kontrollen, efter allt man sett från gränsbevakning på tv. Jag kan ju säga som så att jag hade inte behövt vänta på mitt visum, eftersom dom inte ens frågade efter det utan glatt släppte in mig i detta spindelland.

Tog tåget in till central stationen och rakt över gatan låg hostlet som jag bokat, bara det att dom inte fått någon bokning, som tur är fanns här plats. Svirrade om till linne och kjol eftersom det är satans varmt, jag vet jag får inte klaga... Har gått i stan hela dagen, lyssnat på trubadurer och sett ut som världens mest ensamma och vilsna person. Så mycket intryck på en och samma gång. Just nu vill jag bara att dessa tre dagarna ska gå fort så jag kan flyga ut till ön jag ska jobba på och komma igång.

Det är ju lördag så jag tänkte ta mig en dusch nu, sen kanske se film och ikväll får jag nog gå ner till baren runt hörnet och socialisera lite.

Hörs snart igen. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar