lördag 27 november 2010

high on life

Gårkvällen går till historien, den var galen och underbar. Kan inte ventilera mig allt för mycket här för då tuppar ni av allihopa ;) Förfest hos en jobbkollega, nattklubb, och bad i poolen till kl sex imorse. Vaknade vid tolv och mötte upp Olivia 20 min senare för frukost = pizza, cola och mochalatte. Mega fint. Sedan tog vi bussen ner till stranden. Första gången jag badade i havet och det var underbart. Perfekt dag för en kväll som gårdagen. Alltså har vi haft underbart väder idag och hoppas hoppas hoppas att det håller i sig till imorgon för då åker vi på utflykt till en strand som är rankad till en av världens finaste stränder, Whiteheaven Beach, annars blir det något annat skojsigt.
Ska hoppa in i duschen nu och göra mig redo för ännu en kväll, för er som vill veta så sitter jag i bikini på balkongen och kl är sex på kvällen ;) Hoppas ni har det vintermysigt hemma iaf.
Förhoppningsvis tajmar jag en skypetid med Ullis inatt när jag kommer hem, hoppas jag har räknat rätt på tiden :) Behöver ventilera mig med min älskade donna.
Ha en underbar lördag, lovar att lägga upp bilder snart.
xx

1 kommentar:

  1. Vi sitter helt insnöade med ett vitt täcke som gnistrar fint på fönsterbläcken. Tjock kofta. yllestrumpor och fuskpälsen är på! Hade gärna bytat med dig även om vi har ett fantastiskt vinterlandskap här så är det fan i mej svinkallt! Var rädd om dig och njut av stunderna och livet! Kram<3

    SvaraRadera